Kívülről külsőre küllemre kinézetre én rajtam nem látszik semmi de még sem vagyok teljesen ép és egészséges ez mitől van!?
Mitől lehet ez!?
Van személyiség zavaros egyéb kevert szorongásos zavar kevert depressziós zavar nem meghatározott személyiség zavar szociális fóbiás adhd gyanú dysthimia asperger-szindróma meg minden szar diagnózis megállapítás én velem kapcsolatban de a küllemem az meg mint egy átlag emberé!!!
Az idegeim is gyengék lelkileg is instabil vagyok és ez igaz erre az egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó életemre!!!
Mert pszichés beteg vagy, a gond belül van nem kívül.
Fordulj szakemberhez pszihiáterhez vagy valami, mert biztos, hogy neked gyógyszerre van szükséged!
Jajj már hogy mindenki ezekkel a rohadt gyógyszerekkel jön evvel hozakodik elő!!!
Mindig a gyógyszerrel hozakodnak elő de mert miért!?
Mindenre kémiai vegyszer!?
Igen, de képzeld lehet hogy normális életed lehetne ha szednél valamit!
Így csak egyre rosszabb lesz!
Áh inkább akkor haljunk meg akiket erre kényszerít a sors
Mindenre gyógyszert szedni ezt nem kívánhatja ön sem
Lehet ön beszedné abban bízva, hogy meggyógyul de tudjuk mind ketten, hogy élete végéig csak szedheti ezeket a szarokat mint a bel szervekre a belgyógyászati gyógyszereket adják ugyanígy ugyanúgy mint a pszichére!!!
Neked nem a génjeid hibásak, hanem az agyad!
Ne értsd félre nem sértegetni akarlak, csak azt mondom, hogy pszichés beteg vagy ez nem testi betegség!
Down kóros autista embereknek is a génjei hibásak és sérültek meg a központi idegrendszerük sem ép
Vagy egy william szindrómásnak de a downnál és a williamnél vannak külső másságok is!!!
Egyedül az autista akinél külsőre nem látszik kívülről semmi sem egy valami sem
Töröl
Igen életed végéig szednéd a gyógyszert, de legalább lenne életed és talán még boldog is lennél.
Meg szerintem a mostani helyzetednél sokkal jobb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!