Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fáj a jobb oldali csípőm?

Mitől fáj a jobb oldali csípőm?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete fáj a jobb oldali csípőm.Fent a csípőlapátnál, néha a köldököm felé sugárzik. Néha pedig a fenekemnél fáj, majd lemegy a combomba és a vádlimba is. Inkább ilyen forróság érzethez hasonlítanám. Voltam már orvosnál, aki neurológushoz irányított (nem értem, miért pont oda?), oda pedig időpontom van.

Időközben voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ott semmi gond nem volt.Illetve voltam hasi Uh-n is, ott csak az epekövet látták, de gondolom az nem okoz ilyen tüneteket.

Nagyon félek, hogy valami csondaganat lehet vagy valami.

Pihenéskor nem fáj annyira, csak ha mozgásban vagyok.

2023. aug. 5. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Pontosan ugyanilyen tünetekkel vergődök április óta. Először én is nőgyógyászaton voltam, semmi. Utána azt mondták, vesekő, de semmi. Most voltam röntgenen, gerincferdülésem van, ami nyomja az ülőideget, emiatt fáj a csípőm és végig az egész jobb lábam. Fájdalomcsillapítót kaptam és azt, hogy járjak gyógytornára.

Egy röntgenre érdemes lenne elmenned, ott nekem azt mondták, hogy ez nagyon tipikus tünet, a csípőből/fenékből lábba sugárzó fájdalom, de ez sose áll önmagában, mindig valaminek a tünete. Többnyire gerincsérv, kopás, vagy ferdülés.

Jobbulást neked!

(Nekem az isiásztorna segít, meg ha úgy alszom, hogy a lábam alá párnát teszek.)

2023. aug. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!