Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mégis milyen bőrbetegség?

Ez mégis milyen bőrbetegség?

Figyelt kérdés
Soha,sehonnan nem találtam vagy kaptam rá normális választ, sőt, semmilyent sem. Még bőrgyógyásztól sem. Az arcom két oldala állandóan piros/vörös. Több éve. Ha valaki esetleg rosaceára gondolna,nem hiszem, pedig én is sokáig csak arra tudtam gondolni,de egyrészt én nem vagyok nő, és nekik is csak 30 éves korukban jön elő leghamarabb, és a rosacea az orr körül látható,nekem pedig ugye az arcom mindkét oldalán. Összefüggően,mint amikor nagyon vörösre elpirul az ember,de nekem állandóan. Hideg időjárásban borzasztó, akkor a legvörösebb. Az ősz, tél kritikus, illetve fizikai megerőltetésnél. A nagyon meleget sem szereti. Van olyan, amikor alig észrevehető. Láttam már ilyet nagy ritkán más fiúkon is, viszont érdekes hogy egyetlen egy lányon sem láttam. Szerintem mondanom sem kell, hogy pszichésen és mentálisan mennyire megnehezíti az életemet. Mi a franc ez?
2023. júl. 27. 06:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt: 17 éves fiú. Előre is köszönöm hogy olvassátok.
2023. júl. 27. 06:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Valami autoimmun dolog? Verkép volt?
2023. júl. 27. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Légyszi, jöjjenek azok a válaszok! Kedves első! Neked köszönhetően eltudtam indulni az autoimmun vonalon, nekem eszembe sem jutott volna. Mindjárt írom hogy milyen kórt találtam,csak fura neve van,meg kell néznem újra
2023. júl. 28. 06:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Lupusz a neve, autoimmun betegség. Még próbálom emészteni amiket írnak róla de elég komolynak tűnik sajnos,itt a belső szervekről (is) szó van elvileg.
2023. júl. 28. 06:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Pfff...mi az,hogy "találtál"? Hipochonder vagy? Akkor bocs,hogy írtam,menj orvoshoz,ha érdekelne a neten bohóckodj..
2023. júl. 28. 22:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Szted egy külső, szemmel látható tünetet,ami nem is díszeleghetne egyértelműbben az arcomon, beképzelek? Gratulálok.
2023. júl. 29. 01:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A lupuszt illetve egyéb autoimmun betegségeket vér teszttel diagnosztizálnak,nem google alapján. A bőrtünet önmagában semmit sem jelent. Menj orvoshoz,ha kérdéseid vannak.
2023. júl. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!