Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hirtelen előjövő agresszív...

Hirtelen előjövő agresszív bőrszárazság, bőrérdesség, kivörösödés az arcon mitől lehet? Hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje figyelem, hogy bizonyos alkoholfajták hatására, már egészen minimális mennyiségnél is (max. 2 pohár bor egy esti vacsoránál például) másnapra nagyon erős vörösödés és arcbőrszárazság lép fel. Próbáltam már, hogy lefekvés előtt megiszom jó sok vizet, de nem segít. Ilyenkor hidratáló krémekkel próbáltam enyhíteni a tüneteket, illetve legutóbb a Naturland mosdókenőcsöt javasolták, de semmi nem segít. Rendszerint ilyenkor 5-7 napig küszködöm ezzel a problémával, mire általában magától elmúlik.

Próbáltam kísérletezni, hogy pontosan milyen anyag válthatja ki ezt a tünetet, de nem jöttem még rá.

Ha valakinek van hasonló panasza, mit használtok, hogy tudom elmulasztani, és esetleg megelőzni?

2023. máj. 28. 09:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Esetleg hisztamin-intolerancia.
2023. máj. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!