Mióta tanyára költöztem, elmúlt az ictiozisom (durva extrém pikkelyszerü bőrszárazság) ami minden télen kijött, hámlott, volt h begyulladt, viszketett és csak tavasszal múlt el! Mi okozhatta hogy elmúlt? Ami változott az a víz és a fűtés módja!30f
A ház az új, én csak befejeztem, a kályha is új benne, a vicces az egészben, hogy itt még szárazabb a levegő mint az előző helyeken ahol laktam, volt ahol Központifűtés volt, volt ahol gázcirkóval fütöttünk, most kályhával fűtök és ezen kívül vannak hűtő-fűtő klímáim temperálásra. itt sokkal alacsonyabb a páratartalom, elvileg sokkal rosszabb kéne, hogy legyen a bőröm, viszont a helyzet az, hogy teljesen meggyógyult! A víz az kútból jön, fúrt kút!
Azt olvastam, hogy elvileg a Fatüzelés nem válthat ki D vitamin reakciót meg semmit amit a nap okoz a bőrön, a víz pedig rosszabb a kútból mint ami a csapból folyik! És mégis csak ez a kettő változott és egész életemben születésemtől fogva volt ez a betegségem, most pedig teljesen elmúlt, fehér a bőröm és teljesen sima, nem száraz! Nem is kenem semmivel! Mi okozhatta?
(Egyébként a korona-cirkusz miatt döntöttem úgy, hogy inkább egy erdőben, egy tanyán, 3 ha-on élem az életemet tovább)
a tisztabb levego kevesebb por es korom es egyeb szennyezodes. Gondolom amit eszel az is mas lett...vagy ha nem akkor marad a levegoszennyezettseg drasztikus csokkenese.
szabadlevegon is tobbet vagy...
tobbet mozogsz stb.
Nem kell keresned olyan nagy dolgokat. Es a stressz. Ha ott jol erzed magad kevesebb benned a feszultseg jobb minosegu az alvasos akarmi mar olyan stresszhormonokbol kevesebb termelodik amik alapjaban okoznak mindenfele bortunetet.
Nekem hasonlo borbajom van egy foltban es semmi nem mulsztja el. Ahogy aggodni kezdek valami miatt elojon es sulyosbodik, ahogy van par het nyugi elkezd eltunni. Kozben semmi nem valtozik a kornyezetwmben semmi. csk a stresszfaktor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!