Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Uryalor gyógyszerről mi a...

Uryalor gyógyszerről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Felfáztam, és ezt a gyógyszert kaptam. Egy tasak port tartalmaz, amit este kell feloldanom vízben és meginnom.

Még sosem kaptam ilyen antibiotikumot, amit csak egyszer kell "bevenni". Azt mondta az orvos, hogy utána már nem is lesz semmi bajom.

Az lenne a kérdésem, hogy aki használt már ilyet, annak bevált? Tényleg eltűntek másnapra a tünetei?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. júl. 24. 11:13
1 2
 11/14 anonim válasza:

Az nálam lehetetlen,hogy órákig ne menjek, főleg, hogy a porral is bekerül 1 pohár víz. Egyébkent is az egyik tünet a gyakori pisilés!

Tegnap este vettem be a port, de 3 óra múlva már mentem ki!

Ma még semmi hatás,de reménykedek!

Én is arra gondoltam, kevés lesz 1 tasak!

2023. okt. 22. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Eleinte úgy érzed hogy kevés, de tényleg pár nap kell,hogy érezd a hatást, nem egyből másnap. Reméljük elég volt a 3 óra, de azonnal kipisilve semmit nem ér mondjuk. Ennyi elég kellett azért, hogy hasson.
2023. okt. 22. 23:21
 13/14 anonim válasza:

Az antibiotikum nem zavarta össze egy kicsit a gyomrot és beleteket ?

Szedtem normaflort de így 2 nap után is érzem még , h nem az igazi .

okt. 12. 11:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem nem volt igazából ilyesmi hatása, de már nem emlékszek teljesen. Én nem szedtem be mellé probiotikumot, csak megittam a gyógyszert és hatott.

Lehet, valami vírus okozta. Most nekem is fájdogál a hasam.

okt. 14. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!