Nyaki gerinc műtétnél ha ugyanazt a területet pár éven belül újra operálják , akkor előfordulhat hogy a hegesedés nyomhatja a gégét és emiatt úgy érzem mintha dagadna a torkom ?
Az EMG-t elvégző orvos szerint a műtött terület alatti porckorongnál lehet a gond , de 7 hónapja műtöttek , talán nem jön ki ilyen gyorsan a következő sérv .🤦♀️🤦♀️😨
Hétfőn megyek vékonyszeletes nyaki CT -re ,
2 hónapja varom ezt a vizsgálatot . Közben fül orr gégészeten gaviscont meg savlekötőt írtak , refluxra is gondolt az orvos , de a nyaki CT -n csak többet látnak .
Ha nincs elváltozás gerinc részen ( bár ne lenne félek is tőle ) akkor megkérdezem az orvost milyen vizsgálatot javasol.
Pajzsmirigy ultrahang műtét előtt volt , minimális eltérés volt és 1db 0,5 cm -es göb .
Anyukamnak televan vele a pajzsmirigye de nincs ilyen tünete mint nekem .
“ csak “ bőr szárazság , repedés.
Üdv , A CT szerint a műtött terület ill felette alatta rendben van .
Hegesedést CT -n nem lehet látni :/
Azt mondta ahhoz MRI kell , de mivel a CT n minden a legnagyobb rendben van így nem tartja szükségesnek.
Szerinte minden tünet enyhülni és megszűnni fog ahogy begyogyul a műtött terület .
Ez nekem reoperáció volt szerintem ezt írtam .
Azt mondta az Orvos hogy legyek turelemmel ez nagy műtét volt .
Rheosolont szedek .
A kúra után két héttel kérek beutalót TSH -ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!