Cukorbetegek, a kisebb sebeitek, horzsolásaitok hagynak nektek lilás, barnás hegeket? Lehet ellene valamit tenni, azon kívül, hogy figyelek a vércukorszintre?
Nekem már mindenféle szövődményeim voltak régen. Már a szemben keletkezett ödéma miatt egyre nagyobb életlen folt is keletkezett.
A cukrom még nagyjából rendben is volt.
Az étkezés utáni másfélórás értékek 6-7 közzé álltak be, a szövődmények akkor is csak jöttek és rosszabbodtak.
A lábujjaim érzékenysége is egyre rosszabb lett.
Már egyre fájdalmasabb szúrkálások, nyilalások, önkántelen lábszár rángások voltak.
Sőt az egyik lűbujjban sterilen elhalt a csont, az utolsó ujj percben.
A koleszterin értéke kicsot magas volt, 6-7 közötti.
Aztán már végső kétségbe esésemben elkezdtem szedni az Atorvasztatin koleszterin csökkentőt.
Attól kezdve minden neuropátiás tünet gyorsan csökkenni kezdett.
Már ennek sok éve.
Azóta minden neuropátiás tünet elmúlt. Az érzékelés normálisan visszatért a lábujjaimba.
A szemem is teljesen rendbejött.
Nekem ez segített, a koleszterin csökkentő atorvasztatin.
Ez megakadályozza, hogy a tartósan magasabb cukorból vérzsírokat állítson elő a májunk.
Ez durvűn nagyon leszorítja a koleszterin szintjét, úgy 3 alá, de ez semmi gondot nem okoz nálam.
Sőt azóta egy ismerősöm így nyerte vissza a korábban ödémás szeménél a látását.
Nála is rendeződött a kerongése.
Azelőtt a kutyakakiért nem tudott lehajolni az ízületi fájdalmai miatt, most azóta zumbázni jár.
Így a sebek hegeire nem emlékszem, hogy látszott volna akkor sokáig.
Talán a C-vitamin és a Rutascorbin előírás szerinti adagolása segíthet az érfalak megerősítésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!