Nyersen teszem el minden évben a meggyet, az az becukrozom teszek bele szalicilt,majd 1 napi kevergetés után üvegbe teszem?
Figyelt kérdés
Viszont most kicsit beijedtem mert sokat hallottam a botulizmus nevű betegségről és ugye ez a fajta befőtt nincsen hőkezelve. Most parázok rendesen pedig 10 éve rakom így el a meggyet. Van okom félni? Ugye ezt a fajtát csak sütibe teszem ott kap még plusz hőkezelést csak nem lehet baj ha eddig nem volt?2023. júl. 13. 18:40
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hatvan múltam, még élek. Ez a kedvenc meggy eltevési módom nekem is. Sajnos a szalicil miatt mondtam le róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!