1/5 Kozbox válasza:
Személyes tapasztalataim:Fáj, fáj és fáj. Lelkileg is megvisel mert egy nyugdíjas is jobban bírja a fizikai munkát mint te. Rossz mozdulatra azonnal fáj. Fotelben ültem feltettem a lábam majd nem bírtam felállni. Stb.
Tanácsok: hát izomzat megerősítése hogy a terhelést átvegye a gerincről. Ha pocakos vagy akkor fogyókúra mert a has súlya rosszul terheli a gerincet.
Nekem Aflamin és Mydeton együtt szedése vált be. 5-10 évente MR kontroll
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi nekem még csak most kezdődött 48 vagyok.Semmi problémám a mozgással ami a legnagyobb bajom hogy pár óra alvás után(kb 4 óra)nagyon elkezd fájni a hátam és nem tudok aludni.Tavaly augusztus óta nem aludtam egybefüggően 4 óránál többet... Órák kellenek mire elmúlik addigra vagy kell mennem dolgozni vagy kimegy az álom a szememből :( A gyógytornát hamarosan kezdem.
2023. júl. 12. 08:40
3/5 Kozbox válasza:
Cseréld le a matracot. Valami miatt nem jó a hátadnak. Később csak rosszabb lesz. Itt a gyógytorna sem segít , mert a hát izomzat fekve nem nagyon tart. Hiába erősíted meg. Addig is más pozícióba aludj az ágy másik részén. Nálam ez addig fajult. hogy a fotel háttámlájára félig álló pózban dőlve tudtam aludni fél órákat. 20 éve van Scheuemannom és 52 vagyok.
4/5 A kérdező kommentje:
Már lecseréltem zsír új. Nem az a baj...
2023. júl. 13. 20:00
5/5 A kérdező kommentje:
És több ágyat is próbáltam.
2023. júl. 13. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!