Metothyrinnel kapcsolatos tapasztalatotok? Megosztaná velem?
Milyen ijesztő mellékhatásokra gondolsz? Elolvastad a használati utasítást, és azt hiszed, hgoy ezek MIND előjönnek nálad is???
Tisztában vagy azzal, hogy milyen kritériumok alapján kötelező beírni a mellékhatásokat egy tájékoztatóba????
2: és akkor milyen mellékhatástól rettegsz???
Szerintem a túlműködés önmagában sokkal több panaszt okoz, mint egy lehetséges mellékhatás...
Ha orvos írta fel, miért kételkedsz benne?
Amikkel orvoshoz fordultam: folyamatos, változó erősségű torokfájás, orrfolyás, duzzadt nyaki nyirokcsomók, nyelési zavar pohárból ivásnál, hasmenés.
Ezek vittek orvoshoz, de nem mind velejárója. Januárban másodszor lettem covidos, és kb. február közepe-vége óta jelentkeznek ezek.
Csak nemrégiben mentem orvoshoz, és a lelet alapján mondta az orvos. TSH alsó értéke 0,3, nekem 0,026. T4 és T3 jó.
Mindenhova van beutalóm, de több hónap a várakozás.
A családorvosnál júliusban voltam, akkor küldött laborra, de egy hónapig csak helyettesítés volt. Endokrinológiára decemberi időpontot kaptam.
7: ne hari, de te egy vérbeli hipochonder vagy!
Semelyik túlműködésre való gyógyszer mellett nem kell KÉTHETENTE laborba menni.....
Ha 100.000 esetből 1 valakinél jelentkezett vmi mellékhatás, azt már fel kell tüntetniük. És honnan tudod, hogy annak az egynek nem volt más huszonhárom betegsége...?
Áhh, lapozzunk!
Innen szedtem.
„Tünetmentes esetben is indokolt kéthetenkénti fehérvérsejt szám ellenőrzés, különösen az első hetekben.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!