Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés

Egész kiskorom óta vannak ezek a tünetek, de nem merem itthon sem mondani már, régen nem vették komolyan, mivel azt hitték, amolyan képzeletbeli dolgok, mint a kicsiknél a képzeletbeli barátok, stb.

Továbbra is maradtak a hangok a fejemben, és látok olyan dolgokat, amiket mások nem. A hang egyike pozitív dolgokra ösztönöz, míg a másik mindig negatív és öngyilkosságra buzdít. Tudom hogy vannak, de azt nem tudom kontrollálni, mikor és melyik vegye át a helyem. Ha nagyon mérges, ideges, depressziós leszek, automatikusan vesz át bármelyik, és elég nehezen nyerem vissza önmagam. Sokan mondták már, hogy furán viselkedem, néha így, néha úgy, de nem veszek tudomást róla inkább, hazudok valamit csak ne legyen nagyobb baj...

Biztonságos orvoshoz menni ezzel?

Mindenképp gyógyszert fogok kapni?

Lehet így élni egyáltalán?

Tudom, nem orvosok vannak itt, de szeretném tudni, vannak még ilyenek, mit gondoltok az ilyen emberekről?

2023. júl. 2. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
8-9-et ignoráld...
2023. júl. 2. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Holnap orvos. Meg fogom kérdezni, hogy kértél-e időpontot!

(Zöldségekkel meg ne foglalkozz.)

2023. júl. 2. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, megszállt valami dmon!

Nem vagy Istenhívő, ugye?

2023. júl. 2. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!