Ma voltam szívultrahangon,de a doki szinte semmit nem mondott,csak a kezembe nyomta a papírt. Valaki hozzá értő le tudná ezt nekem fordítani hétköznapi nyelvre?
Figyelt kérdés
Szívmegnagyobbodásom van,nagyon hamar kifáradok,35 éves nő vagyok.
Tehát a diag :
Látvány alapján bal kamra functio 50-60 % között.
E/A fuzio tachycardia miatt.AI .nincs.
1 foku MI.
Enyhe TI. Becsült jobb szívfél nyomás: 30+5=35 Hgmm
Tapse : mm-nem mérhető de látvány alapján jó systoles jobb kamra fuctio.
Nyugalmi segmentalis falmozgászavar nem látható.
PF nincs
Norm.IVC-légzőmozgás követi
Kontroll cardialis Uh vizsgálat megbeszélés szerint.
#szívultrahang eredmény
2023. jún. 28. 11:09
4/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam gyógyszert. Igen bocsánat az lemaradt Annyit írt a végére, hogy diagnózis : R0000
2023. jún. 28. 12:10
5/8 anonim válasza:
Akkor, gondolom, ez csak egy kontrollvizsgálat a tachycardia miatt, további problémát nem lát.
6/8 A kérdező kommentje:
Mi az a tachycardia? Az, hogy 50-60% on működik a bal pitvar az nem probléma? Kb. Ennyit tudtam ki venni az egészből.
2023. jún. 28. 12:53
7/8 anonim válasza:
Tachycardia = normálisnál szaporább szívverés
"50-60% on működik a bal pitvar az nem probléma?"
A pitvar esetén nem lenne az, de a leletben a kamráról van szó. Ez az oka annak, hogy gyorsan kifáradsz.
8/8 anonim válasza:
Minimális eltérés, normális kardiologiai lelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!