Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek miért van ez?...

Szerintetek miért van ez? Nagyon kellemetlen

Figyelt kérdés

A problémám az lenne, hogy néha a semmiből rámtör a hasmenés, máskor viszont teljesen normális a székletem.

Most is egy olyan periódus volt amikor nem ment a hasam, kb 1 hónapig.

Ma viszont munkában reggelire ettem szalámit, sajtot, kiflivel. A szalámit előbb megettem üresen, mert úgy imádom és rá fél órára sajttal a kiflit.

Ezután megittam egy hell slim latte kávét, és utána kezdődtek a gondok, kb fél órával később.

Ültem a laptop előtt, hirtelen levert a víz és olyan forrónak éreztem alul a hasam hogy azt hittem felgyullad. Egyből szaladtam wc-re, na mondanom se kell hogy mit alkottam, még takarítottam is utána, az a szerencse hogy szünetem volt.

Azóta itthon is mennem kellett egyszer, ez is vízszerű volt, fura hangokat ad ki a hasam, morog (főleg alul a beleimnél)

Beteg biztos nem vagyok, mert nincs hányingerem és nem vagyok szarul se.

Laktózérzékeny biztos hogy nem vagyok, mert sajtot meg joghurtot majdnem minden nap szoktam enni, és semmi bajom ezektől.

Szerintetek a kv okozhatta ezt?

Köszönöm a segítséget.

2023. jún. 26. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Glutén érzékenység?
2023. jún. 26. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla, és bármilyen pékáru elfogyasztása után sem jelentkezik hasmenés, tegnap este vajas pirítóst ettem és utána sem volt semmi panasz.

Lehet a hell kávé a bűnös, mert ha ilyeneket iszom utána mindig szar a gyomrom és legtöbbször menni kell wcre.

2023. jún. 26. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán érzékeny vagy a kávéban levő édesítőszerre. Bár a vízszerű székletet durvának találom ahhoz.
2023. jún. 26. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Akármilyen kávét iszom, általában hasmenésem van utána... (Ezért is iszom ritkán, de az ízét imádom, a hatását sose éreztem)

Megivása után fél órával mindig mennem kell.. nem értem miért...

Van egy kollégám aki óránként iszik fekete kávêt, meg napi 2 doboz cigit elszív és neki nincsenek ilyen gondjai.

2023. jún. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!