Mi lenne ez? (oklendezes)
Az egesz meg telen kezdodott. Egyszer volt hogy felebredtem, es egy kis hanyinger szeruseget ereztem. Barmi hozzaert a torkomhoz, zavarta, olyan erzes volt, mintha szaraz lenne a torkom, de ebben nem vagyok biztos. Utana ez az erzes szinte egesz telen vegigkisert, es altalaban csak reggel okozott problemat, a nap kesobbi reszeben elmult az erzes. Volt, hogy oklendzetem is miatta, de hányás soha se jött, olyan volt, mintha száraz lett volna a torkom. Utana ez egy par honapra elmult, vagy nagyon enyhult, aztan most nyaron ujra elkezdodott. A torkomon tapintasra nem erzek elvaltozast, nem faj, nyeles is siman megy. Mostanaban kicsit stresszes az eletem, es egy kicsit hipochonder is vagyok, nemtom ez kozrejatszhat-e. Meg annyi, hogy sose szerettem, ha a torkomat piszkaltak, es, hogy ez az erzes mozgasra es beszedre felerosodik, nyelesre enyhul kicsit.
Lehet ez fizikai problematol, vagy lelki okai lehetnek?
16/F
Nekem stressz okozta, dettó csak oklendezes volt.
Hányni nem hánytam.
De nagyon rossz tud lenni. Aztán ahogy csökkent a stressz elmúlt ez is. De többször volt már ilyenem
Hogy vagy azóta?
Nálam is van ilyen, pláne ha alvás se nagyon van. Akkor bizony már a reggelt oklendezessel kezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!