Hőemelkedéssel 37,5 még mentek dolgozni?
Figyelt kérdés
Nátha miatt, és irodai munka2023. jún. 22. 15:13
21/25 anonim válasza:
Figyu. Szerintem meg az a nem normális, aki beviszi a gethát mások közé. Mert pl vannak kisgyerekes családok és nem biztos, hogy haza akarja vinni bárki. Ezek mellet, de, van beleszólásom, mivel vezető beosztásban vagyok és mindenki szerződésében benne van, hogy munkára alkalmas állapotban kell megjelennie. Aláírta. És igen, volt rá példa, hogy göthös kollégát haza küldtem a saját és többiek érdekében.
22/25 anonim válasza:
Szerintem és nagyon sok más ember szerint meg az a nem normális, hogy te bele akarsz pofázni a mások életébe. Tudod, nem biztos, hogy otthon akar rohadni bárki is egy nátha miatt.
Szerencsére legfeljebb csak azt a néhány rabszolgát küldheted haza, akik elviselik ezt a bánásmódot- már ha igaz egyáltalán, hogy vezető beosztásban vagy. :D
Normális ember az első ilyen esetnél beadná a felmondását, aki meg nem így tesz, az magára vessen. Most már tényleg nagyon szerencsésnek érzem magam azért, mert az én környezetemben nincsenek hozzád hasonló mentalitású emberek.
24/25 A kérdező kommentje:
21 megnézem milyen képet vág akit hazaküldesz, mert meg van fázva :) Számolod a köhögéseid ilyenkor, vagy hányszor nyúl zsepi után az illető, és ha átlép egy határt akkor irány haza?
2023. júl. 3. 12:17
25/25 anonim válasza:
Ennyi idióta rabszolgát, te jó ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!