Hőemelkedéssel 37,5 még mentek dolgozni?
Figyelt kérdés
Nátha miatt, és irodai munka2023. jún. 22. 15:13
11/25 anonim válasza:
Én már 36,5-el itthon maradok!:D
12/25 anonim válasza:
Nem. Ha nem vagyok szarul, akkor home office, ha szarul vagyok akkor pedig betegállomány pár napra.
13/25 anonim válasza:
Vicces, hogy a sok betegen dolgozni menő proli azt gondolja a rabszolga agyával, hogy valami erkölcsi magaslaton van, mert betegen is dolgozik, közben betegséget bevinni közösségbe a legalja dolog, főleg ha miattad majd páran táppénzre mennek. Eszem megáll, komolyan...
14/25 anonim válasza:
Vicces, amikor egy olyan személy prolizik nagy hangon, aki rabszolgának hiszi a többi embert és azt képzeli, hogy beleszólhat abba, hogy mások dolgozhassanak-e. :D
15/25 anonim válasza:
Bele bizony. Én nem dolgoznék krákogó beteg mellett.
16/25 anonim válasza:
Nagy szerencse, hogy nincs jogod beleszólni a többi ember életébe és soha nem is lesz. :)
Én nem fogok otthon rohadni soha senki kedvéért.
17/25 anonim válasza:
16-os: szerencsére vannak normális főnökök is, akik hazaküldik "otthon rohadni" a beteg kollégát.
18/25 anonim válasza:
Normális ember nem küld haza senkit. Egy olyan helyen be is adnám a felmondásomat, ahonnan bárkit is haza akar küldeni egy kontrollmániás senki.
19/25 anonim válasza:
Normális ember nem megy dolgozni betegen. Értem, hogy itthon sok helyen nem ez a hozzáállás (oké, bizonyos területeken külföldön sem), de NEM normális betegen dolgozni. Te nem leszel olyan hatékony mint egészségesen lennél. Körbefertőzöl mindenkit a tömegközlekedésben és a munkahelyen (és lehet, hogy a másiknak sokkal súlyosabb tüneteket fog okozni a te kis vacak náthád). Gyakran a nem megfelelően kikúrált betegség sokkal súlyosabb formában tér vissza pár nap múlva vagy csak újra és újra beteg leszel pár napig. És még sorolhatnám. Olyan helyen, ahol nem várják el, hogy a kollégák betegen dolgozzanak nem nagyon sírnának ha egy hozzád hasonló mentalitású ember beadná a felmondását ha hazaküldenék betegen.
20/25 anonim válasza:
Pont hogy az a NEM normális, ha valaki retteg a betegségektől és minden kis semmiséggel otthon marad. Egyrészt ezzel gyakorlatilag elsorvasztja a saját immunrendszerét, másrészt pedig anyagi kárt okoz saját magának és a munkahelyének is.
Az meg aztán még inkább NEM normális, hogy egyes emberek azt hiszik, hogy joguk van kontrollálni bárkit is és meg akarják mondani, hogy ki, mikor és hová mehet. Egy normális munkahelyen nem sajnálják azt, ha felmond egy ilyen mentalitású ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!