Azt mondja, egyszerűen csak viselkedjünk úgy mint eddig, legyek boldog, ne is igazán vegyünk tudomást az egészről,úgyse ér semmit az aggódás. Ő nem sir,nem aggódik,tényleg konkrétan nem érdekli. Mondtam neki hogy keressünk pszichológust neki,meg teljesen normális,ha rosszul van. De azt mondta,majd ha úgy érzi, keres pszichológust de most felesleges. Vannak rosszabb napok,amikor aggódok,sirok,ilyenkor meg is haragszik h hagyjam már a hisztit. Más napokon tényleg jó kedvem van, igazából boldognak is szoktam érezni magam,megyek strandra,sportolni,posztolok közösségi oldalon...de az nem fura? Hogy kéne mégis viselkedni?
2023. jún. 22. 13:27
1/10 anonim válasza:
Talán normálisabb viselkedés lenne, ha egész nap sírna, hogy meg fog halni ? Kórházban feküdne. Nincs már sok ideje hátra, ne rontsátok el neki. Képzeld már magad a helyébe. Ha te haldokolnál, akkor a vinnyogásra és orvosokra lennél kíváncsi vagy kiélvezni a maradék időt ? Hagyjátok már békén pszichológussal szerencsétlent ! Inkább nektek lenne rá szükségetek.
2023. jún. 22. 13:38
2/10 anonim válasza:
Neki ugyanannyi oka van ezt kérni, mint neked őt pszichológushoz küldeni. Hülyét is kapnák, hogy haldokolnék, és akkor még hülyének is állítanának be, amiért próbálok boldog lenni... csesszem el a drága időmet pszichológusnál?
Ha elmegy, nehéz lesz, de most még itt van, erre kellene koncentrálni.
2023. jún. 22. 13:40
3/10 anonim válasza:
Jogod van az érzéseidhez, ahogy neki is az övéihez. Tartsd tiszteletben a határait és tartasd tiszteletben a sajátjaid. Nyugodtan fordulj pszichológushoz, ha megvisel ez a dolog, de hagyd meg neki, hogy ő is akkor menjen pszichológushoz, amikor ő úgy érzi, hogy segítség kell.
2023. jún. 22. 13:44
4/10 A kérdező kommentje:
Távolról sem haldoklik,egy korán felfedezett daganata van. Igazábol jol van.
2023. jún. 22. 13:45
5/10 anonim válasza:
#4: akkor meg mi a gond?
2023. jún. 22. 13:47
6/10 A kérdező kommentje:
Mi a gond? Az elején vagyunk. A kezelésnek még durva mellékhatasai/késői hatasai lehetnek.A daganat most valoszinuleg eltunik,de barmikor kiujulhat vagy attetet képezhet.Kbhetente fog kontrollra jarni es aztan egesz hatralevo eleteben. Ez a gond csupán.
2023. jún. 22. 13:50
7/10 anonim válasza:
És akkor most mit kéne csinálnia? Elfogadta, oké ez van. Nem tudja mennyi van hátra, de azt kihasználná. Ne öntsd a nyakába a szenvedésedet, azt beszéld meg mással.
2023. jún. 22. 17:32
8/10 anonim válasza:
Hát te kb temeted, ő meg, meg akar gyógyulni. Engedd neki! Nincs szükség ilyenkor vészmadárra. Igaza van.
2023. jún. 23. 15:36
9/10 anonim válasza:
Micsoda? Merészel nem depresszióba esni ebben a KATASZTROFÁLIS helyzetben? Képes lenne boldogan tovább élni, mintha mi sem történt volna?
Ezt nem hagyhatod!!! Hívd fel napi 10x, hogy rosszabbul van-e, és mindig mondd el, hogy megérted, milyen szörnyű csapás érte. Mesélj történeteket barátokról, akik nagyon megszenvedték a kezelést. Küldj neki cikkeket a szörnyű mellékhatásokról.
Ez az ember nem fogja fel a helyzet súlyosságát! Nem hagyhatod annyiban, a saját érdekében! Szembe kell néznie a tényekkel!
2023. jún. 24. 14:20
10/10 A kérdező kommentje:
Vicces,mert korábban kiírtam egy kérdést,hogy probléma-e ha képes vagyok boldogan élni mialatt rákkal küzd hozzátartozóm. Akkor mindennek elhordtak,hogy undorító vagyok. Szóval ennyit erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!