Napi fél liter vodkát fogyasztva inek mennyi ideig éltek alkoholbeteg hozzátartozói?
10 éve napi szinten ennyi töményet iszik?
Nehéz megjósolni. Vérvizsgálattal, kismedencei ultrahanggal fel lehetne mérni pl. a máj állapotát, de nyilván az összes belső szerve roncsolódott az életmódjának köszönhetően. Szerintem ha így folytatja a 60. születésnapját már nem fogja megélni, de mint írtam, képalkotó vizsgálatokra lenne szükség, hogy fel lehessen mérni milyen állapotban van a szervezete.
lehetetlen megmondani, hisz nem ismerjük az egészségi állapotát.
lehet 75 éves koráig, de az is, hogy 10 éven belül nagyon komoly problémái lesznek.
a napi fél liter tömény mindenesetre nagyon nem kevés... elvonó nem érdekli?
Kedvesek vagytok, h idõt szántok a kérdésemre, mindenkinek megy a zöld kéz. Jó lenne azt hallani, hogy az itteni "mini-statisztika" szerint lehet még 1-2 évtizede jó étrenddel, de igyekszem reális maradni.
Nem, az elvonó nem érdekli, gyūlöli a pia ízét, de anélkül üzemképtelen, dolgozni sem tudna, a saját szememmel látom :(
Nagy problémát látok abban, hogy töményet iszik. A nők szervezete sokkal kevésbé tolerálja az alkoholt, pláne nagy mennyiségben, hosszútávban. Értem, hogy per pillanat elzárkózik az elvonótól, de ha legalább töményről borra vagy sörre váltana a szervezete számára már az előnyösebb lenne.
De nyilván az igazi megoldás az addiktológiai kezelés és terápia lenne, amellett hogy az italt teljesen elhagyja. (1-es voltam).
7: az antidepibõl 4 év alatt hat félét próbáltak ki: semmi. Most nyugbogyókkal oldja a feszkót, de azt is pia mellett :(
Örülök, hogy neked segített, anno nekem is jót tett az antidepi, egy év depibõl rántott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!