Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet ez a...

Szerintetek mi lehet ez a bőrömön?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve van a lábamon egy piros folt, olyan mintha apró bevérzések lennének egymás mellett, amik egy nagyobb foltot alkotnak. Nem mentem vele orvsohoz mert nem fáj, nem is viszket, igazából olyan mintha a bőröm alatt lenne.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. jún. 18. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Várj, hozom a varázsgömbömet...
2023. jún. 18. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Bevérzések? Pedig elmehetnél orvoshoz. Lehet, hogy szívbeteg vagy csak nem tudsz róla, de az is lehet, hogy bélbeteg vagy. Egyik sem gyerekjáték.
2023. jún. 18. 23:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Miért pont szív vagy bélbetegség? Annak vannak ilyen tünetei?

Sose tapasztaltam béllel kapcsolatos gondot, az igaz hogy gyerekkoromban volt szívzörejem de sose okozott gondot, az orvos is azt mondta hogy majd kinövöm, tehát így 23 éves fejjel már nem gondolom hogy ahhoz köthető.

Nem lett volna szabad a neten olvashatnom, mert ezekre a pontszerű piros foltokra egyből azt írja hogy leukémia.. teljesen kivagyok ettől

2023. jún. 18. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1228225..

Ilyen? A dokim szerint allergia. Szimmetrikus a 2 lábamon.

2023. jún. 18. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Nekem sem viszket és nem is fáj. Állómunkám van, műszakos. Mindig a sok állástól jön ki. Tuti nem allergia.
2023. jún. 18. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan így néz ki, mint amit küldtél, csak sokkal kisebb, kb 1cm nagyságú, de ugyanilyen piros és kis pöttyös. Sajnos képet nem tudom hogy kell csatolni😅

Én ülőmunkát végzek, néha fájnak a lábaim de lehet az ülés miatt. Egyébként leiden-mutációm van, azt mondta az orvos hogy ez gyakori a nőknél. Remélem hogy semmi komoly, bár ha valami súlyos betegségem lenne akkor már tuti lenne komolyabb tünetem is. Köszönöm a válaszodat!

2023. jún. 18. 23:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy nekem csak az egyik lábamon van, a térdem alatt egy kicsivel.
2023. jún. 18. 23:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem tűnik el, nem is halványul. Semmi szúrást és fájdalmat nem érzek, emiatt is aggódom mert a kis piros bevérzések (purpura) nem tűnik el nyomás hatására. Na az enyém is pont ilyen, ha megnyomom, ugyanúgy látszik. Nagyon félek hogy valami vérképző szervi probléma, azok a legijesztőbbek
2023. jún. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!