Szerintetek mi lehet ez a bőrömön?
Nagyjából fél éve van a lábamon egy piros folt, olyan mintha apró bevérzések lennének egymás mellett, amik egy nagyobb foltot alkotnak. Nem mentem vele orvsohoz mert nem fáj, nem is viszket, igazából olyan mintha a bőröm alatt lenne.
Köszönöm szépen a válaszokat!

Miért pont szív vagy bélbetegség? Annak vannak ilyen tünetei?
Sose tapasztaltam béllel kapcsolatos gondot, az igaz hogy gyerekkoromban volt szívzörejem de sose okozott gondot, az orvos is azt mondta hogy majd kinövöm, tehát így 23 éves fejjel már nem gondolom hogy ahhoz köthető.
Nem lett volna szabad a neten olvashatnom, mert ezekre a pontszerű piros foltokra egyből azt írja hogy leukémia.. teljesen kivagyok ettől

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1228225..
Ilyen? A dokim szerint allergia. Szimmetrikus a 2 lábamon.

Igen, pontosan így néz ki, mint amit küldtél, csak sokkal kisebb, kb 1cm nagyságú, de ugyanilyen piros és kis pöttyös. Sajnos képet nem tudom hogy kell csatolni😅
Én ülőmunkát végzek, néha fájnak a lábaim de lehet az ülés miatt. Egyébként leiden-mutációm van, azt mondta az orvos hogy ez gyakori a nőknél. Remélem hogy semmi komoly, bár ha valami súlyos betegségem lenne akkor már tuti lenne komolyabb tünetem is. Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!