Pánikbetegség vagy szervi probléma?
Figyelt kérdés
Elég tanácstalan vagyok már. 2016-ban generalizált szorongást állapítottak meg nálam,akkor pszichológushoz is jártam. Gyógyszert soha nem szedtem. Mostanában viszont elég rosszul vagyok. Hangosan és gyorsan kalapál a szívem, akár fekvő állapotban is. Ha felàllok bizonytalan érzésem van,szèdelgek,nyom a fejem, gombóc szorító érzés van a torkomban, nagyon ver a szívem. Ettől az egésztől rettegek és napok óta tart és nem tudok megnyugodni. Az elmúlt pár hónapban kétszer voltam a sürgősségin és több esetben látott háziorvos. 3 EKg negatív lett, 3 vérkép teljesen rendben. Hasi uh, neurológiai vizsgálat rendben. Már nem tudom eldönteni szervi (szív) probléma lehet,vagy ezt mind a szorongás és pánik okozza? Napok óta enni sem tudok,semmi étvágyam sincs. Köszönöm a válaszokat!2023. jún. 16. 21:27
1/3 anonim 

válasza:

Nincs szervi elváltozás, tehát pszihoszomatikus ez az egész dolog. Próbálj meg egy igazán jó terapeutát felkeresni akiben megbízol, és oldjátoi meg a problémáid gyökerét. Jó egészséget kívánok.
2/3 anonim 

válasza:

Pánikbetegség, tehát szervi probléma (mint minden betegség). Ha gyógyszert szedtél volna, már 7 éve jól lennél.
Tudom, mert én is az vagyok (voltam).
3/3 anonim 

válasza:

Pánikbetegség,ezt kezelni kell ! Keress fel egy pszichiátert minél hamarabb, hogy segítséget nyújtson.Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!