Vannak itt morbus crohn betegek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ti miképp élitek meg ezt a betegséget és milyen gyógyszert vagy terápiát kaptok.2023. jún. 16. 12:39
2/4 anonim válasza:
Lassan 2 éve diagnosztizáltak vele. Eléggé megnehezíti az életemet, társult hozzá egy sokizületi gyulladás, szemgyulladás is. Terápia: mtx, medrol, biologiai terapia.
3/4 Senior Séf válasza:
Igen, sajnos, akinek egy autoimmun betegsége már kialakult, számíthat még néhányra. Szerencsére étrend-és életmódváltással féken tartható, és tünetmentesség is elérhető.
4/4 anonim válasza:
Igen, mondta a kezelőorvosom, hogy 1 autoimmun folyamathoz társulhat, de nem jellemző.
Nem tudom másnál, hogy vált be az étrend-életmódváltás, de nálam az sem működött.
Attól, hogy le lettem pontozva, csak elmondtam az én esetemet. másnál lehet elég egy gyenge gyulladáscsökkentő gyógyszer, nálam sajnos az erős gyógyszerek játszanak szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!