Többet vagytok betegek a covid oltás óta?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 16:47
1/14 anonim válasza:
Egyszer lettem covidos rá 1,5 évre, aztán ennyi.
2/14 anonim válasza:
A Pfizer oltottaknál fordulnak elő ilyen dolgok a leggyakrabban. Én szerencsére nem vagyok az.
3/14 anonim válasza:
Nem. Azóta konkrétan még nem is voltam beteg.
4/14 anonim válasza:
Én azóta ritkán vagyok beteg…de ha az leszek akkor k..va szarul vagyok. Okes nem voltam covidos…de pl 2 hónapja ilyen 40 fokos lazam volt
5/14 anonim válasza:
Igen, kb. fél évre kezdődött, előtte alig voltam beteg.
Mivel azóta jár a lányom bölcsődébe, és hazahoz sokmindent. Szóval igaz, csak éppen nem nincs összefüggés a kettő között, csak véletlen.
7/14 anonim válasza:
Valószínűleg igen,mivel a covid injekciók mérgek,amit tönkreteszik az immunrendszert.
8/14 anonim válasza:
7.
Nekem sajnos nem szóltak erről, úgyhogy elnézést kérek, hogy nem lettem beteg és rombolom ezzel az összeesküvés elméletedet.
9/14 anonim válasza:
8,vagy még nem tudsz róla vagy egy deka holtásod sincs.Persze nyilván "összeesküvés hívő" az,aki nem osztja az agyrém covidita tansitokat.Nem unjátok még ezt az összeesküvésezéses,gyogyós szintű visszatámadásotokat.Annyira gagyi és ovis.
10/14 anonim válasza:
9.
3 óttásom van. Akkor várok türelmesen, hogy a már 1 éve felszívódott ótóanyag okozzon végre valami nyavalyát és ne lógjak ki végre a sorból. Viszont sajnos max 40 évet tudok csak várni, mert utána már végelgyengülésben halok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!