Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bárányhimlősen hogyan kezeljem...

Bárányhimlősen hogyan kezeljem az arcom hogy ne maradjon nyoma?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és minden centiméteren bárányhimlős. Az orvos javaslatára tilos a zuhany és a fürdés, ezért nem tudom mivel kenhetném az arcom vagy megmoshatom-e egyáltalán, mivel véletlenül elkaparom közben a himlőt.
2023. jún. 6. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

hivj fol nehany gyogyszertarat amik nagyibb forgalmat binyolitanak es kerdezd meg oket ha szerencsed van kifogsz jofejet es elmondja mivel kezelheted. Egyebkent 10 eve volt valami razokeverek amivel lehetett kenni, hogy ne viszkessenek a kiutesek, de lehet mar akkor wlavult volt a dolog. A lemyeg, higy ne vakard oket es akkor nem marad nyomuk.

Az persze mas kerdes hogy veletpen belevakarsz es befertozodik inkabb olyankor marad nyomuk.

A dokidat is megkerdezheted nyugidtan ne fwlj nem fog kirohogni.

2023. jún. 6. 22:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végül is kigyógyultam, maradt néhány nyom annak ellenére, hogy egyáltalán nem vakartam (az arcom nem is viszketett), de alig észrevehető.

A hasamon viszont még mindig ott a helye és nem tűnik úgy, hogy egyhamar elmúlik

2023. júl. 7. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!