Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Esetleg volt már bárkinek ez...

Esetleg volt már bárkinek ez a helyzete ?

Figyelt kérdés

Figyelt kérdés

28éves vagyok eddig 2pár kapcsolatom volt,az első rövidebb a másik 3eves kapcsolat volt. Nem tudom volt e már így valaki,de az elsőnél pánik szerűen lettem "beteg" aztán tönkre ment a kapcsolat és jobban lettem..a mostani kapcsolatomban pedig szorongos sirás jön rám és menekülést érzek. Félek hogy elveszítem a párom nem tudom mitől lehet

2023. jún. 6. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:

A ferjemnek is volt szorongasa mikor új volt köztünk a dolog.

Beszélj rola a pároddal lehet régi trauma, vagy csak szimplán nem is akarod a dolgot és így jön ki.

De lehet hogy csak félsz hogy mi lesz több oka is lehet de ezt csak te tudhatod. A pároddal viszont beszélj róla

Nekem is kellemetlen volt hogy nem tudtam miért olyan fura mikor elmesélte sokkal egyszerűbb lett nekem is és neki is azóta elmúlt nála ennek meg legalább 10 éve

2023. jún. 7. 07:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!