A lyukam körül fel van dagadva , és félek,hogy kipattan,lehet valami bajom?
Bocsi a szar címért
A lyukam fel van dagadva,nem körülötte,hanem maga a lyukam,ahol jön ki a kaki , elsőnek énsem vettem észre mert nem fáj,és most sem fáj, még érintésre sem fáj,egy héttel ezelőtt vettem észre mikor éppen szőrtelenítettem a fenekem és le kellett gugolnom és a tükörben láttam meg , elsőnek csak egy nagy dudor volt ,nem is törődtem vele azt hittem,hogy elmúlik,de ma ismét még neztem és már az egész lyukam fel volt dagadva,és elkezdem nyomni mint mikor wc-zünk és dagadt és dagadt nagyok megilyedtem ,de mikor wc-zek akkor viszont nem is érzem még ha egy kicsit durvábban is törlöm meg a...
Nagyon félek, apukám még csak csütörtökön jön haza és csak neki van jogsija de persze neki sem mondanám meg ,csak kérném,hogy tegyen ki a városba onnan meg elmennék ,nektek volt már hasonló,vagy vegyek rá a patikában krémet vagy nem tudom.
Nem aranyér azt tudkm.

Aranyér?
(nem ua. ember vagyok)
De lehet végbél rák/tumor is , melyik a jobb? Menj el dokihoz.

Nem minden aranyér viszked és ugyan azokat a tüneteket produkálja mint a másik embernél.
Létezik külső és belső aranyér is. Javaslom menj el orvoshoz mi hamarabb, mert ezek nem jó jelek aranyér esetén.

Nem minden aranyér viszket és produkálja ugyanazokat a tüneteket, mint más embernél.
Létezik külső és belső aranyér is. Javaslom, menj el orvoshoz mihamarabb, mert ezek nem jó jelek aranyér esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!