Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet bárányhimlő vagy más?...

Lehet bárányhimlő vagy más? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szisztok, kislányom 2 éves múlt vasárnap egész nap fel-le ment a láza (láza még nemvolt eddig) hétfőn doki, piros torok... kapott sumetrolim+algin szirupot ma délután piros pöttyök jelentek meg rajta hasán, lábán és a pelus alatt a popsiján (halványak a pöttyök) dokit ma már nem érem el,holnap szabadnap péntek reggel tudom csak elvinni, ha valaki volt már ilyen szituációba a szirupokat vajon adhatom neki vagy ne?
2023. máj. 31. 19:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék,hogy mind2 szirupot kapta már, ezért nem gondolom,hogy allergia lenne.
2023. máj. 31. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Van egy 3 napos láz nevű vírusos megbetegedés. Szerintem az lesz a ludas. 1 nap láz után antibiotikum? Nem valami jó döntés.
2023. máj. 31. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, mivel bölcsis 1hét bölcsi után már beteg 1,2 nap mindig megoldottuk h itthon maradjon (általába hétvége után így 4nap volt a pihi itthon) aztan mikor már jobban volt vittük mivel nincs kire hagyjuk, doki szerint felülfertőzés ezért is kapta. De mivel himlő+skarlát járvány van ezért gondoltam erre h nem e himlő. Péntekig nem kapja a szirupokat aztán pénteken a doki megmondja 😊
2023. máj. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!