Felnőttkorban bárányhimlő?
Mivel 2 évvel ezelőtt azt hitték (tévesen), hogy övsömöröm van, ezért akkor ennek utánaolvastam. Persze tök laikus vagyok, tehát azért nem kell mindent nekem sem elhinni.
Szóval te kösd fel a gatyát, beszéltem felnőtt férfivel, aki 30 éves kora körül lett bárányhimlős és nagyon rosszul volt (lázas volt, feküdt, stb. stb.).
Aki egyszer már volt bárányhimlős, az nem lesz újra bárányhimlős. Reménykedjünk, hogy a szüleid már voltak.
Ha valaki bárányhimlős, akkor ha az az illető, akit megfertőz, már volt bárányhimlős, az nem lesz (újra) bárányhimlős, viszont övsömörös lehet, főleg 50 éves kor felett. Ha azonban az az illető, akit megfertőz, még nem volt bárányhimlős, az bárányhimlős lesz, övsömörös biztos nem!
És maga az övsömör is fertőz, tehát akinek övsömöre van, az bárányhimlővel még nem fertőzödött emberek közelébe nem mehet. De ez már egy másik történet.
7-es voltam
A kiskönyvedben benne kell lennie, hogy milyen betegségeken estél át.
Egyébként készülj fel, mert felnőttkorban borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!