Lehet, hogy örökre megsüketülök emiatt?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajam és a festék úgy néz ki belement a fülembe,talán amikor leöblítettem. Ma arra ébredtem, hogy alig hallok. Próbáltam fültisztítóval kiszedni de nem sokat használt.
Ezzel nem merek ügyeletre menni,kedden elmegyek a fülorvoshoz,de félek,hogy maradandó károsodásom lesz.
Mit csináljak, hogy visszajöjjön a hallásom?Nagyon félek!!
2023. máj. 28. 21:45
2/4 anonim 

válasza:

Talán csak víz maradt bent.Ha lehet semmivel se nyúlkálj bele .
3/4 anonim 

válasza:

"Ezzel nem merek ügyeletre menni"
Ha nem hallasz az egyik füledre, és ez holnap sem fog javulni, akkor menj el, valószínűleg begyulladt és adnak valamilyen kenőcsöt vagy gyógyszert.
4/4 anonim 

válasza:

Valószinûleg csak felgyûlt a fülzsír a füledben, az a leggyakoribb oka annak, ha valaki hirtelen nem hall. Semmi gond nem lesz vele. De az ügyeletre is bemehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!