Ez lehet tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
Hétközben beteg lettem, fel is hívtam az orvost de nem kaptam antibiotikumot mert nem volt lázam csak nagyon fájt a torkom meg hőemelkedésem volt. Még az orrváladék is átlátszó volt, tehát nem volt semmi komolyabb baj, igazaból péntek reggelre nagyon jól éreztem magam. Aztán tegnap egész délután feszült voltam rohangáltam fel alá,fájt a fejem, nem értette senki mi bajom van, többek között én sem, és estére elkezdődött ilyen mellkasi szúrás, de nem folyamatosan hanem 5-6 percenként beszúr. Olyan érzés mintha valaki "szorongatná" vagy mintha valami összerántaná a mellkasom és megjelent ilyen sötétzöld slime szerű orrváladék meg a torkomról is az jött fel reggel. Ma reggel eléggé fáradt vagyok nagyon picit köhögök meg ugyanez a beszúrás. Lázam, hőemelkedésem nincsen de nem vagyok a toppon azt érzem. Várhat keddig vagy irány az ügyelet?2023. máj. 27. 12:52
1/5 anonim válasza:
Szia az én férjem is ugyanígy van lassan 2 hete.. az orvos antibiotikumot írt fel neki..
Nem nagyon javul az állapota.
2/5 anonim válasza:
Szia, én is és a családom is ugyanígy van egy hete. Én már jobban vagyok, egyenlőre a köhögéssel szendevedek még.Ez valami vírus lehet szerintetek?
3/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha mindannyiunknak hasonlóak a problémái, akkor valószínű.
2023. máj. 28. 23:38
4/5 Senior Séf válasza:
Náthával az ügyeletre? Ne röhögtess.Amúgy sincs az EÜ-ben pénz még az alapellátásokra sem, egyéb se hiányzik, mint fontoskodó kamaszok rohama.
5/5 anonim válasza:
Ügyelet pont azért van, hogy a késedelem esetén további egészségkárosodással, állapotrosszabbodással fenyegető esetekben ellátást kapjanak a betegek. (Tehát, nem a korház sürgősségi osztálya, hanem a háziorvosi ügyelet.)
Egy antibiotikumkúra időben való megkezdése pont ez az eset. Két-három nap igen sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!