Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges hogy cukorbeteg...

Lehetséges hogy cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
70 kilo vagyok mar 2 éve, evési rohamjaim vannak(bar ez mar nagyon reg kezdodott) de ami még jellemző hogy mostansag hietetlenül viszketek, majd megőrülök, mindenhol viszketek, karomon, lábamon, derekamon, mindenhol, volt h annyit vakaróztam hogy nem tudtam aludni, semmi nyom nincs rajtam(csípes se semmi), normalis tiszta ember vagyok, de nem tudom elképzelni mitől lehet, kb 3 hónapja kezdődött, mindent próbáltam már(ruhacsere, +1 mosakodás) stb de nem segít, meg kb fel evvel ezelőtt kezdődött a sok pisiles, tehat nagyon sokat pisilek, suliban minden szunetbe megyek, otthon meg 2 orankent, eddig nem jartam ki ejjel wcre de most 3-4 szer is kimegyek, mast nem igazán tapasztalok
2023. máj. 20. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Mérd meg a cukrod, nézz egy éhgyomrit, és bárki is lepontoz, nekem így derült ki pár napja, hogy cukorbeteg vagyok, azóta adom is az inzulint magamnak.

Mindenképp lásson orvos! Ha másért nem, legalább hogy tiszta képet kapj legalább arról, hogy ezek mitől vannak.

Egészséget kívánok neked!!

2023. máj. 20. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
a viszketésre lehet egy tippem. A mosószert nem bírja a bőröd. nálam is élő fordult már.
2023. máj. 20. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehetséges, köszönöm!!
2023. máj. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!