Siempre kérdése:
Aki metformint szed és több gyártótól származót (Merckformin, Meforal, Adimet stb) próbált már,tapasztalt köztük különbséget hatás, mellékhatás tekintetében?
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ha az összetétele azonos ,mindegy ki a gyártója .
2/2 anonim válasza:
Nem mindegy! Bár más gyógyszerről van szó! De nagyon nem mindegy ki a gyártója! Nekem atorvastatin van fel írva már 5 éve. De az atorvastatinból csak a rivopharm gyártó készítményét tudom szedni. Mert a TEVA féle gyártótól származó atorvastatinra allergiás kiütéseim lesznek. Ugyan ez a rivopharm cég készítményére nem vagyok allergiás. De most valamiért a rivopharm gyártó be szüntette az rivopharm atorvastatin gyártását. Igy kénytelen vagyok ATORVOX-ot szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!