Mitől viszkethetek?
Kb ilyen par honapja kezdodott az egesz. Furdes kozben regen is volt h viszkettem, de mostmar sajnos a mindennapjaimat is megneheziti. Foleg testmozgas kozben jelentkezik az eros viszketes, es foleg a hatamon, de van h a labamon, karomon, mellkasomon is. Vervetelen (teljes labor) kicsit tobb mint 1 eve voltam, akkor minden ertekem jo volt. Mitol lehet ez?
16/F
Allergia.
-Valamilyen ruhaanyagra, mosóporra, tisztálkodási szerre.
-ételre, gasztroenterológust ajánlok
Szia, éjszaka nem izzadsz indokolatlanul? Előfordult már olyan, hogy csupa vizesen ébredtél?
Csináltass újra vérvételt!
Jó, az szuper! De azért nézess vérképet szerintem. Nekem is volt ilyen tünetem, sokáig semmi nem látszott a vérkémepemen, azt mondta a háziorvosom, hogy hidratáljam a bőröm és ne menjek ilyenekkel hozzá, aztán bumm. Nem is megyek bele. LDH szintet nézzenek!
De ha jó lesz ez a vérképed is, akkor én is az ételallergiák kivizsgálásával mennék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!