Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A nejemnek nyelési nehézségei...

A nejemnek nyelési nehézségei vannak. Műteni kéne, de nincs meg a súlya (37 kg) Inkább csont és ruha, mint csont és bőr. Az állami finanszírozású orvosok adtak tápszereket, de többet nem tudnak segíteni. Kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 07:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Orvosilag igen. Budapest környékén lakunk. A "körzeti háziorvosnál" kb 15 éve voltam. A fő kommunikáció mindkét részről az "ismételje meg kérem, nem értem" volt. Azóta háziorvoshoz is Budapestre járunk. Ha valami vizsgálat kell, akkor a helyi rendelőben már több vizsgálatra csak a jövő évre adnak időpontot (majd, ha megnyitják). A háziorvos rendelője szerinti, vagy magán laborokba, vizsgálatokra járunk. Így is tragikomikus
ápr. 8. 15:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez Fletó műve(?).
ápr. 8. 15:35
 23/26 A kérdező kommentje:
Honnan tudnám? Van relevanciája annak, hogy ki tette tönkre? A lényeg, hogy nagyon nem működik.
ápr. 8. 15:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Értem, elnézést.
ápr. 8. 15:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia érdeklődnék, hogy van esetleg valami fejlemény?
júl. 2. 22:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Gyomor + néhány "apróság" eltávolítás. A lábadozás több, mint egy év, de már dolgozik.
júl. 3. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!