Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A nejemnek nyelési nehézségei...

A nejemnek nyelési nehézségei vannak. Műteni kéne, de nincs meg a súlya (37 kg) Inkább csont és ruha, mint csont és bőr. Az állami finanszírozású orvosok adtak tápszereket, de többet nem tudnak segíteni. Kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 07:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Még lett a várva várt szövettan. Nem vigasztaló
2023. máj. 27. 13:54
 12/26 anonim ***** válasza:
Él?
ápr. 8. 12:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik a szervezete a politikát és az orvosokat is legyőzte. A történet nagyon csúnya, de már "rendben van". Most jön a "nehéz öt év"
ápr. 8. 14:10
 14/26 A kérdező kommentje:

Volt rengeteg várakozás vizsgálatokra, rengeteg orvosváltás, "mert a doktor úr külföldön folytatja a karrierjét". Várakozás műtétre, kezelésre és még ki tudja mire. Volt akupunktőr, aki a tápszereket letiltotta, mert "attól pattanásos lesz a bőre, ami rossz jel". (Vele "elbeszélgettem", valószínűleg nem csak én, mert rájött, hogy Kínában több babér terem neki)

Volt vizsgálat, amit egy hónapra vállaltak (éppen a napokért, nem a hetekért harcoltunk a műtét előtt). Gondoltam "kit érdekel az a pár százezer forint" kifizetem. Egy teljes nappal csinálták volna előbb a vizsgálatot. Volt (és van) rengeteg hullámhegy és hullámvölgy, de most ígéretes az állapot.

ápr. 8. 14:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Politika = eutanázia?
ápr. 8. 14:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem, az egészségügy nevetséges (katasztrofális?) leépítése. Hogy a gyógyszerek beszerzése néha nagyon kalandos volt.
ápr. 8. 15:05
 17/26 anonim ***** válasza:
Quasi egy expedicio.
ápr. 8. 15:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
ápr. 8. 15:08
 19/26 A kérdező kommentje:
54
ápr. 8. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Ugye nem Budapest? A főváros? Az durva lenne.
ápr. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!