Anyukámnak ízületi gyulladása van, és azt mondják sehogy sem kezelhető, nem lehetne mégis valahogy?
Elmondták világosan nem? Semmivel sem kezelhető anyád betegsége! Oda kellett volna figyelni, egészséges életmódot élni, nem leamortizálni magát. Most meg lehet bőgne, mint a tehén.
Keményebb napokon Flektor, meg valami csoda kremet, ami enyhíti a tüneteket lehet venni a patikában.
Tényleg nem értem az ilyen kérdéseket, ha elmondtak, hogy nem lehet, akkor tőlünk mit vársz? Nem vagyunk magasabb szintem, mint az orvosok, sőt varázslók sem vagyunk,sőt orvosok sem vagyunk.
Ha meg nem jó a gyógyszer vissza kell menni, esetleg másik orvost kell keresni. Ha továbbra sem jó a gyógyszer, vagy úgy érzed nem foglalkoznak veletek, akkor el kell menni magánorvoshoz!
De ide hiába írod ki a kérdést. Az izuletre nincs gyógyszer.
"az orvosok azt mondják sehogy sem kezelhető, nem lehetne mégis valahogy?"
Mégis ezt hogy képzelted hogy ilyen magasan kvalifikált szakemberek kompetenciáját (mint én is vagyok főorvos létemre) megkérdőjelezed? Szerinted viccből tanulnak az orvosok 6 évig egyetemen majd gyűjtik a szakmai tapasztalatokat rengeteg diagnózist felállítva és szakmai konferenciákat járva?
Ha az lett mondva hogy nem kezelhető akkor nem kezelhető, ennyi.
Genetikánkat nem mi választjuk az életvitelünkre meg oda kellett volna figyelni, jobb később mint soha.
Majd a mai fiatalok akik egy vászon, farmer, cica, ... nadrágban a mínusz fokokban rollereznek, kerékpároznak azoknak, hogy fog fájni a térdei x év elteltével.
Be sem fogják tudni hajlítana a lábaikat és még az okát sem fogják tudni, hogy miért fájnak a lábaik... .
Szia!
Érdemes lenne gyógynövény, és természetes alapú termékeket kipróbálni a gyulladásra is, mint pl gyömbér, kurkuma, Aloe Vera, halolaj. Megéri minőségieket választani.
Jobbulást az anyukádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!