Az baj ha naponta csak 1-szer kell vizelni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 16:54
11/20 anonim válasza:
Ha mész orvoshoz annyi lesz h valamibe bele kell "öntened" a vizeleted
12/20 anonim válasza:
Ha akkor viszont másfél liter jön, akkor annyira azért nem.
13/20 anonim válasza:
#12 azért a kiválasztás nem egészen így működik.
15/20 anonim válasza:
De ha pl. 4 literes hólyagja van akkor mégse baj.
16/20 anonim válasza:
igyál többet, különben szorult helyzetbe kerülsz, az pedig meglehetősen kellemetlen. Aztán mehettem proktológushoz, aki egy csinos doktornő volt, nem részletezem.
17/20 anonim válasza:
16, kösz, nem is vagyunk erre itt kíváncsiak
18/20 anonim válasza:
Készíts folyadék naplót.
Csak mért mennyiségű folyadékot igyál (pl fél l-es palackokból) és írd be, hogy mennyit. Ha lest eszel és lédús gyümölcsöt akkor azt is célszerű becslés alapján beírni.
A vizeletedet is mérd úgy, hogy mérő pohárba pisilsz.
Ha ez megvan írd le itt az oldalon.
19/20 anonim válasza:
Lehetetlen, hogy több litert iszol, és egyszer pisi. Illetve, amit 15-ös írt, akkor érthető.
20/20 A kérdező kommentje:
Este lefekvés előtt szoktam vizelni egyszer,tegnap is így volt. Attól Iszok rendesen folyadékot (teát).reggel nem nagyon szoktam kimenni a WC-re csak ritkán.
2023. máj. 22. 18:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!