Szivritmus zavar ??
Figyelt kérdés
Már többször is voltam több kardiológusnal mindegyik mást Mondott egyik extrasytolom van másik meg hogy sinus ütemek
De mindegyik mondta hogy semmi baja a szivemnek csak az egy billentyum jobban ki hajlik amikor nyílik
De nagyon sokszor érzem így is ezeket a rendszertelen uteseket és elég rossz érzések olyan mint ha fájna
Ajánlottak a conort meg grandaxin hogy szedjem meg a magneziumot de semmi az utóbbi gyógyszereket kb 3hete szedem
Valakinek valami tipp ?vagy hogy ki hogyan éli meg az ilyet ?
2023. máj. 9. 14:12
1/9 anonim válasza:
Szia! A szivritmus zavar vagy más nevén aritmia kezelésére, akkor van szükség, ha rendszeres panaszokat okoz. Vannak Kardioközpontok, ahol különféle szolgáltatásokat nyujtanak pl: szakorvosi vizsgálat EKG-vel vagy szivritmust szabályozó mozgásterápiával tudnak segiteni.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy elég gyakran elo jönnek de vannak olyan napok amikor egy sincs vagy épp hogy csak van meg olyan is amikor kevés van egy nap
2023. máj. 9. 17:48
3/9 anonim válasza:
adj még időt annak. Eltart jó egy hónapig mire hozzá szokik a szervezet a kezeléshez.
4/9 anonim válasza:
Szívritmust szabályzó mozgásterápia - írjál már kicsit róla , még életemben nem hallottam.
5/9 anonim válasza:
Nyugtatókat ne szedj az nem oldja meg a problémát.
6/9 anonim válasza:
4 Utánna érdeklődhetsz : Kardioközpont Tel; +36 706103847
7/9 anonim válasza:
Kardióközpont - ismerem őket mint a rossz pénzt , lehúzós pofátlan banda , kerülje el őjet mindenk. Ocsmány egy társaság , dilettáns orvosok , bunkó személyzet , horror árak.
9/9 Barbara99 válasza:
Szia nekem szívritmus zavarom van nekem mar 3x álitotak le a szívemet miatta 3 x magam álitotam vissza tudom mit érzel ha gondolod szivesen segítek írj nyugodtan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!