Milyen érzés a szívritmus zavar?
Tömören kifejezve: sz@r érzés.
Van olyan, hogy nyugalmi helyzetben - tehát pl. fekszel az ágyon - elkezd a szíved úgy verni, mintha hirtelen kilométereket futottál volna. Ez eltarthat percekig. Utána pedig teljesen elgyengülsz.
A hirtelen megváltozott szívdobogás bármilyen helyzetben felléphet, és percekig eltarthat. Néha halálfélelemmel is jár.
Nekem konkrétan 2015-ben 95%-ban lett helyrehozva, katéteres szívműtéttel.
Nem tudom, miért csak 95%-ban. Viszont a felírt béta blokkolót nem szedem.
1) Azért mentem szívműtétre, mert azt mondták, ha nem szedem, egész életemben ezen a gyógyszeren kell élnem.
2) Műtét után ugyanezt mondták, hogy egész életemben szednem kell.
3) Olyan alkotórész volt a gyógyszeremben, amire allergiás vagyok, DE a kardiológus kategorikusan megtagadta más gyógyszer felírását.
4) Elolvastam a gyógyszerem mellékhatásait. Azt írta: szívritmus zavart okozhat! Az a gyógyszer, amit eleve erre írtak fel!
Szóval nem szedem 5 éve, és jól vagyok. Helyette gyógynövényes kapszulát szedek.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!