Tüdőgyulladás gyerkőcnèl kinèl mennyi idő után gyógyult meg? Lehet kórházba kéne vinni? Tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
Kisfiam 5dik napja kapja az antibiotikumot ès mèg mindig 37-38 között van a hőmérséklete nem tudom ez is mennyire normális. Enni pár falatott eszik pár napja előtte semmit nem evett csak ivott, mostmár inni se iszik annyit, nagyon aggodom miatta higy lehet kórház lesz a vége mert nem eszik fogyott 1kg egy hèt alatt. Akinek van tapasztalata irjon légyszi dokihoz hétfőn megyünk vissza kontrollra.2023. máj. 6. 17:42
11/18 anonim válasza:
Mindenképp vidd be a kórhazba. Bent fogjak valószínűleg tartani es infuziot fog kapni. Ne felj bevinni. Ne varj szerintem. De az is lehet, h nem tartanak bent, viszont mindenkepp jobb lenne ha ranezne egy orvos.
12/18 anonim válasza:
Hőemelkedéssel minek vinné be ügyeletre? Ne vicceljetek már.
Kínálj neki többféle innivalót, olyanokat is akár, amik nem nagyon szoktak otthon lenni, csak hogy megjöjjön a kedve az iváshoz.
13/18 anonim válasza:
12_es talan, mert 5 nap alatt nem lett láztalan esnelkezdett nem inni.
mi epp bent fekszunk pedig egy hoemelkedeses izevel jottunk be egy seb es natha miatt es erre egekben a gyulladasi ertek es más is infuzio es antibiotikum megy...
kérdezö: a gyerekem ki volt szaradva de se nem volt karikas a szeme se semmi ivott es csak höemelkedese volt. csak az ugyeleten derult ki
amit a láza ha reggel is höemelkedese van menj be inkább mint nagyobb baj legyen
14/18 A kérdező kommentje:
Próbálom itatni, az előbb sikerült 1dl meginnia, őszinte leszek tényleg nem csak ő de én is félek kórhazba vinni főleg hogy tuti most gyenge az immunrendszerre és nem akarom hogy mást is összeszedjen meg tudom hogy megviselné a kórház. Olvastam van olyan antibiotikum ami 2-3 nap után kezd használni meg szerintem napközben nem meleg de ha holnap reggel 37 felett lesz lehet beviszem
2023. máj. 6. 19:16
15/18 anonim válasza:
Szerintem elkerülhetetlen, hogy bevidd a sürgősségire, mert mindaz, amit leírsz, hogy már inni is csak nagyon nehezen és keveset iszik és enni még annál kevesebbet eszik. Ez nem természetes. Fájlalja esetleg a torkát, hasát? Ne várj vele hétfőig!
16/18 anonim válasza:
4es vagyok. Kedves kérdező úgy tűnik, hogy csak megerősítést akartál,hogy nem kell bevinni a kórházba. A bnőm kislánya többet aludt. A gyerekorvos azt mondta csak aluszékonyabb. Nem hagyta nyugodni,bevitte. Kiderült kiszáradás. Infúzió stb
17/18 anonim válasza:
Azért van olyan, ha már bevitte a szülő, nyugtassuk meg, adjunk egy kis infúziót. Nem is használ, nem is árt alapon.
18/18 A kérdező kommentje:
Este evett, meg annyit ivott hogy be is pisilt éjszaka reggel is pisire keltünk, 36.6 a hőmérséklete a kedve nagyon jó szoval most kicsit nyugodtabb vagyok.
2023. máj. 7. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!