Mi bajom lehet? Nagyon meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
Negyedik napja tartó hányinger, közben hasfájás (az nem mindig) és vándorló ízületi fájdalmak.
Első nap volt étvágytalanság, hidegrázás, kis hőemelkedés is, de azok csak egy napig tartottak.
Orvos csak hétfőn van, de már nagyon megijedtem, hogy valami komoly.
30/n
2023. máj. 6. 12:35
2/8 A kérdező kommentje:
1# teljesen.
2023. máj. 6. 12:44
3/8 anonim 

válasza:

Kullancs nem jöhet szóba? Úgy értem mostanában voltál-e kirándulni a szabadban, vagy valami erdei sétán?
Ha ez kizárva, akkor:
Az ízületi fájdalmak miatt, még influenza az, amire még gondolnék.
4/8 A kérdező kommentje:
3# kullancs nem. Influenzát mondtam volna én is, de semmi felső légúti panaszom nincs és az az igazi influenzás rosszullét lement 1 nap alatt.
2023. máj. 6. 13:44
5/8 anonim 

válasza:

Attól, hogy nincs jellegzetes influenzás rosszulléted, azért egy nap alatt nem gyógyulsz meg.
6/8 A kérdező kommentje:
5# igen, csak furcsa, hogy az erős hányinger maradt meg az ízületi fájdalom mellett. Ezért írtam, hogy nem tipikus influenzás tünetek.
2023. máj. 6. 14:02
7/8 anonim 

válasza:

8/8 A kérdező kommentje:
7# calicire gondoltam én is, előfordulhat elvileg annál is ízületi fájdalom.
2023. máj. 6. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!