Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy HIV fertőzött...

Lehetséges, hogy HIV fertőzött vagyok?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén együtt voltam egy nővel. Végig óvszert használtam, szabályosan, ahogyan azt kell, e mellett pedig még szenvedélyes, csókolózás történt.

Két nappal később azonban kialakult pár tünetem. Nagyon fáradékony vagyok és rossz a közérzetem is. A nyirokcsomóim is megduzzadtak kicsit, valamint ki volt pirosodva a torkom, bár ez pár "torokcukortól" gyorsan el is múlt. Viszont a fáradság, a rossz közérzet valamint a megnagyobbodott nyirokcsomók még megvannak. Lázam nem volt, valamint a torkom se fájt.

Ez lehet annak a tünete? Komoly válaszokat kérnék, mert még ugye több hétig nem tudnak a tesztek pontos eredményt mutatni és nagyon stresszelek...

2023. máj. 1. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vajmi keves az eselye, h hiv+ legyel.

Ezek akar covid tunetek is lehetnek...

(Zarojelben megjegyeznem tajekoztato jelleggel, h manapsag a hiv+ diagnozis nem egyenlo a halalos itelettel (nyilvan ettol fuggetlenul senki sem szeretne elkapni), megfelelo gyogyszerekkel a virusszam alacsonyan tarthato, ez mara karbantarthato betegsegge "szelidult".)

2023. máj. 1. 15:25
 2/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Ha kipirosodott a torkod, akkor az valamilyen felső légúti állat volt, akár valamilyen koronavírus a több közül, pláne hogy óvszert is használtál. Ha aggódsz, egy hét múlva csináltass egy tesztet, de az esély minimális.
2023. máj. 1. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, inkább csak elkaptál tőle valami más vírust. Ennek kb 10000* nagyobb az esélye
2023. máj. 1. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, ha aggódsz azért majd menj el egy tesztre.

Szerintem valamilyen más fertőzésed van, torokgyulladás vagy ilyesmi.

2023. máj. 1. 18:55
 5/6 NTBS ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2023. máj. 1. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy
2023. máj. 30. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!