Lehetséges, hogy HIV fertőzött vagyok?
Múlt hétvégén együtt voltam egy nővel. Végig óvszert használtam, szabályosan, ahogyan azt kell, e mellett pedig még szenvedélyes, csókolózás történt.
Két nappal később azonban kialakult pár tünetem. Nagyon fáradékony vagyok és rossz a közérzetem is. A nyirokcsomóim is megduzzadtak kicsit, valamint ki volt pirosodva a torkom, bár ez pár "torokcukortól" gyorsan el is múlt. Viszont a fáradság, a rossz közérzet valamint a megnagyobbodott nyirokcsomók még megvannak. Lázam nem volt, valamint a torkom se fájt.
Ez lehet annak a tünete? Komoly válaszokat kérnék, mert még ugye több hétig nem tudnak a tesztek pontos eredményt mutatni és nagyon stresszelek...
Vajmi keves az eselye, h hiv+ legyel.
Ezek akar covid tunetek is lehetnek...
(Zarojelben megjegyeznem tajekoztato jelleggel, h manapsag a hiv+ diagnozis nem egyenlo a halalos itelettel (nyilvan ettol fuggetlenul senki sem szeretne elkapni), megfelelo gyogyszerekkel a virusszam alacsonyan tarthato, ez mara karbantarthato betegsegge "szelidult".)
Nem hiszem, ha aggódsz azért majd menj el egy tesztre.
Szerintem valamilyen más fertőzésed van, torokgyulladás vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!