HIV fertőzött lennék?
2.5 éve voltam egy nővel. Csókolóztunk és orálisan kielégített, csak ő engem.
Utána 2 héttel voltam vérplazmát adni. Ezután pár nappal belázasodtam. Ilyenkor a nyirokcsomóim a nyakamban megnagyobbodtak, nem fájóan, és nem nagyra nőttek, de jól tapinthatóak. A mai napig ugyanígy meg vannak nagyobbodva.
(Többször nézték már UH-n, és vérképet is néztek, nem találták okát - hacsaknem a refluxom miatt).
A karomon nemrég kijött az érdesség, a sok faggyú miatt, elvileg a faggyútúltermelés is tünet lehet.
Most olvastam cikket a tünetekről, és nagyon elkezdtem félni. Természetesen megyek tesztre, de az legalább még 1.5 hét lesz, mire eredményt kapok.
Valaki tud minnél gyorsabb teszt lehetőséget?
(Még az fordult meg a fejemben, hogy a vérplazma adáskor túl közel voltam a kimutathatósághoz, de vajon mielőtt felhasználják, letesztelik, mikor már kimutatható? És ezesetben ha pozitív, akkor értesítenének?
21.f
Köszönöm az értelmes válaszokat..
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ha már ennyit olvasol utána, akkor azt is tudhatnád, hogy nyállal nem terjed...
Bárki lehet fertőzött.
A plazmaadás viselt meg valószínűleg, azért voltál utána rosszul.
1.5 éve?
Amúgy szinte lehetetlen a HIV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!