A háton mitől lehet ez a sok gyulladás?
2023. ápr. 29. 20:06
2/4 anonim válasza:
Nekem a sampon+tusfürdő cseréje oldotta meg ezeket. Mostanában egy hajbalzsam hozott ki hasonlókat az arcomon és a nyakamon.
3/4 gungasam válasza:
Okozhatja az étrend. Okozhatja esetleges gyógyszer . Okozhatja ruházat. Sorba kell venni és változtatni amíg ki nem derül. A legkönnyebb a ruházaton változtani, testi neműnek természetes anyagot , tiszta pamut alsóneműt kellene hordani azt is jó szellősen, esetleg gyakrabban fürdeni szárító hatású szappannal (kénes?) Ha ez nem segít akkor jöhet a gyógyszer változtatás ha egyáltalán van szedése valaminek. Végül de nem utolsó sorban a kaja.Kevesebb fűszer, több nyers , kevesebb agyon-feldolgozott étel, több házikoszt, adalékolt kaják, gyári kaják mellőzése. Ezekben van sok E adalék és tartósítószer. Ezen túlmenően ott a bőrgyógyász aki felírhat valami löttyöt és kenheted ha eléred akár naponta többször. Nekem speciel a bőrszárazság miatt bőrgomba fertőzésem volt 15 évig kb. 4 bőrgyógyászt váltottam le mire az utolsó megtalálta a csoda elixírt ami levitte a gombát a törzsemről, lágyékomról. Vannak jó bőrgyógyászok!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, tengeri só is jó lehet fürdéshez? Gyógyszert nem szedek csak néha gyomor égési tablettát
2023. ápr. 30. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!