Aki epilepsziás az agydaganatos?
Kedves Kérdező, ne idegesítsd magad. Akinek volt már rohama, annak van esélye arra, hogy a jövőben is lehet.
Ismerősömnél 21 évesen jött elő, tartott valameddig, felkeresett neurológust és megoldották a problémáját.
Bővebbet neurológus szakorvos tud.
Ne olvasgass a neten, mert csak paráztatod-idegesíted önmagadat, én is jártam már úgy, hogy valami lelet alapján mindenféle rémségeket feltételeztem amikor utánaolvastam.
Ne vezess amíg ez a helyzet nem tisztázódik!
Agydaganata annak lehet, akinek van agya. Az utolso hozzaszolasod alapjan teged ez a veszely nem fenyeget.
Remelem ha vezetes kozben lesz rohamod, villanyoszlopnak csapodsz, nem egy vetlen autosnak.
Kedves Kérdező, kis roham is lehet vezetés közben, ami fél vagy egypercig tart, de közben semmit se tudsz tenni.
Nagyon kérlek - a saját érdekedben - hogy amíg e problémát nem vizsgáltatod ki és nem oldják meg, ne vezess!
Az, hogy eddig nem volt vezetés közben rohamod nem jelenti azt, hogy nem is lesz.
Felelőtlen vagy de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!