Milena2018 kérdése:
Aki epilepsziás az agydaganatos?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 17:00
11/74 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy agydaganat
2023. ápr. 27. 17:29
13/74 A kérdező kommentje:
De félek hogy valami más bajom van!
2023. ápr. 27. 19:42
14/74 A kérdező kommentje:
Agydaganatra nem kell gondoljak?
2023. ápr. 27. 19:43
15/74 anonim válasza:
Keress fel egy neurológiai szakrendelést itt senki nem fogja tudni megmondani neked mi a rohamok okozója.
16/74 anonim válasza:
Mielőbb vizsgáltasd ki. Több dolog okozhat epilepsziát, utána kell járni, van olyan típusú, amire gyógyszert kell szedni.
17/74 anonim válasza:
Kérdező: megértem hogy félsz de mielőbb derítsék ki a probléma okát.
18/74 anonim válasza:
Az, hogy eddig vezetés közben sose volt rohamod, nem azt jelenti, hogy nem is lehet, a saját érdekedben NE VEZESS... Egyébként - én így tudom - lehetnek másodpercekig vagy félpercig tartó rohamok is, amelyek esetleg nem is tudatosak. Olyan rohamok is vannak, amikor az ember nem vágódik el, nem veszti el az eszméletét.
19/74 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi okozza 8.an megyek neurológushoz
2023. ápr. 28. 07:23
20/74 A kérdező kommentje:
Nézem a netet és azt írja hogy az agydaganat tünete az epilepszia és félek ezért 😥!!
2023. ápr. 28. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!