Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mire számítsak ezzel a gyógysz...

Mire számítsak ezzel a gyógyszerrel?

Figyelt kérdés
Magas prolaktinra kaptam bromociptrint. Azt mondták hogy ha bevettem ne álljak fel, mert elájulok tőle. Nagyon stresszelek, hogy bevegyem. Nem tudom megmondom őszintén. Túloztak, vagy tényleg ennyire kiüt?
2023. ápr. 19. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy túlzás, gondolj már bele, kórházi kereteken kívül nem adhatnának akkor ilyet. Mindenesetre ne a villamosmegállóban vedd be!
2023. ápr. 19. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos mondta aki felírta?

Mert ha ő mondta akkor hallgass rá, szerintem tudja miért mondta

2023. ápr. 19. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Ki mondta?
2023. ápr. 19. 17:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván az orvos mondta. Ettől függetlenül tudni akarom, hogy mire számítsak. Szedek guanfacint is, de mondjuk azt mondta hogy nem probléma. Nem tudom. Amikor azt vettem be először, akkor is teljesen kész voltam, és 3 percen belül aludtam. Ami jó, csak a gondolattól rosszul vagyok. Mivan, ha nem ébredek fel vagy valami.
2023. ápr. 19. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:

4

En mar ongyilkossagi szandekkal bevettem cseszett sok benzodiazepine-t 4 uveg borral, meg tettem melle sziv gyogyszereket gram szamra (igen gram), es 1 doboz zolpidemet.

Sajnos nem haltam meg. Akkor tanultam meg, hogy a szervezet rengeteget kibir.

Aztan probalkoztam ujra, kiegeszitettem a fenti receptet valami massal meg.

Megint felkeltem magamtol masnap (mondjuk itt szerencsem volt, nem, nem talalt meg senki en keltem fel magam es nem a korhazban).

Meg mindig itt vagyok.

Ha en nem haltam meg es meg szervi bajom sincs ennyi tuladagolastol, akkor te 1 potyi-motyi tablettatol nem fogsz meghalni, garantalom neked.

2023. ápr. 19. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
5 ez durva...
2023. ápr. 19. 18:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Bevettem... Hát, kíváncsi leszek
2023. ápr. 19. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
mit is vettél be?.D
2023. ápr. 19. 22:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Bromocriptinet. Mellkasom kicsit szúr
2023. ápr. 19. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
De jót aludtam
2023. ápr. 20. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!