Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire szomorit el téged az...

Mennyire szomorit el téged az öregedés?

Figyelt kérdés

0: egyáltalán nem, szinte örülök hogy megvénülök én is

….

9: nagyon. Naponta nyomaszt

2023. ápr. 18. 20:19
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Eddig nem vészes, de sajnos tinilányok olykor már "tetszikeznek". Majd rá fogok kérdezni: mi tetszik rajtam, te édes? :P
2023. ápr. 18. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Illetve aki már túl van rajta, hogy látja? Túlélhető?
2023. ápr. 18. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az öregedés nem túlélhető, egyértelműen a halál követi. De addig mindent meg kell tenni, hogy legalább ne fájjon. Karban kell tartani az agyat, a kreativitást, de nem kell elszomorodni attól sem,ha az ember kissé ellustul, elkényelmesedik. 78/F
2023. ápr. 18. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

68 éves vagyok, eddig egészséges voltam. Én is és ahogy hallom mások is azt hittük az élet örök. Meghaltak rokonaim, barátaim és én nem tudtam azonosulni azzal, hogy ez velem is megtörténhet.

Na de most egy hónapja jött egy kis mellrák és azonnal kijózanított, hogy bizony ez már figyelmeztetés arra, hogy lassan el kell menni az árnyékvilágból.

Azt mondják ahogy öregszik az ember lánya, egyre több nyavalya jön elő és amikor már mindenhol fáj, és csak a mindennapi szenvedés van, akkor az ember vágyik a megváltó halálra. No majd meglátom. Egyelőre ezen nem görcsölök.

Túlélni? Csak időt nyerni lehet.

2023. ápr. 18. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem hallom masoktol, hogy ugy lennenek-e mint en. Nekem az az erzesem mindig, mintha az eletben is lenne hetfo, ujev, evnyito ujra. Tudom, hogy oregszem, de egyszeruen ugy erzem, hogy na jo, most eppen, de majd kezdjuk elolrol.
2023. ápr. 18. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Telnek az évek és meglátszik a tükörben.
2023. ápr. 19. 04:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 47 éves vagyok és már most megvisel.
2023. ápr. 19. 08:15
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Ebben az életben az a szörnyű, hogy amíg életem végére érek addig annyi kedves embert kell elveszítenem. Nem elég az egészségi nehézség, még a lelki is halmozódik és egyre fájdalmasabb.
2023. ápr. 19. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
8-as, ha nem is mindenkinél jelentkezik minden, nagy eséllyel van rá reláció, amit mondasz.
2023. ápr. 20. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon zavar, szeretnék a 20-as éveimben maradni örökre. Nem akarok más életét élni, szembesülni a betegségekkel, családtagok halálával stb. Most teljesen jó így, legszívesebben maradnék örökre ennyi. (25 vagyok)
2023. máj. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!