Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet vérrög a lábamban?

Lehet vérrög a lábamban?

Figyelt kérdés
Fél centivel vastagabb a jobb lábszáram, mint a bal. Megmértem hőmérővel, szerencsére nem melegebb, mint a bal. Néha fekvés közben is, de néha járás közben is tompán fáj. Onnan vettem észre, hogy van egy régebbi farmer nadrágom, ami egy kicsivel szűkebb, mint a többi nadrágom, ez kezdett kicsit feszülni a jobb lábamon. 17/F, sportolok már 11 éve(igaz, egy honapja nem voltam már edzésen, de szerintem ez sokat nem számít), 55kg vagyok, 172 cm. Nem emlékszem, hogy megütöttem volna. Sosem törött semmim, műtve sem voltam sosem.
2023. márc. 30. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha van lábad, az jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy vérrög legyen benne.

Ok, én félreteszem a viccet, te meg tedd félre a hipochondriádat...

Az iskolában, bioszon a tanárnak szót kellett ejtenie arról, hogy a testünk nem szimmetrikus. Igen, az egyik lábad lehet vastagabb, mint a másik. Sőt, kapaszkodj: egyik heréd lehet nagyobb, mint a másik - és közben teljesen egészséges vagy.

No, most már alhatsz nyugodtan.

2023. márc. 30. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha trombózisod lenne, azt tudnád, mert rohadtul fáj. Nem kicsit, nagyon.
2023. márc. 30. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban vizesedik. Már ha nem mindig volt ekkora eltérés ami így feltűnt volna. A tompa fájást okozhatja vagy az hogy sokat ültél/feküdtél, nem mozgattad, vagy pont hogy túlerőltetted. A vérrögnél fájna iszonyatosan, és a színén is látszódna.
2023. márc. 30. 22:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma délben kezdtem érezni, nem most próbáltam a nadrágot. Reggel óta ebben vagyok.
2023. márc. 30. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fekszel, kicsit tedd magasabbra mint a másik lábadat. Ha nem erősödik majd a fájdalom, nincs semmi baj. Én ilyen érzettel mint ami neked van, elmentem uh-ra és nem találtak semmit.
2023. márc. 30. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem pontosan azonos méretűek a páros végtagjai.
2023. márc. 30. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt labdajdalmam, aztab kiderult hogy izomfajdalom volt, mert meg volt huzodva rendesen
2023. márc. 31. 01:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Néha zsibbad is az a lábam tegnap óta.
2023. ápr. 1. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodhatsz, mert ha vérrög okozná, már rég nem élnél.
2023. ápr. 1. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen tünetekkel ez gerincprobléma is lehet. Nem halálos, de kellemetlen. A fél cm különbség az semmi.
2023. ápr. 8. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!