Kit hogyan visel meg a pikkelysömör? 21F
Nekem a fejbőrömön van, meg a hátamon egy két folt. Ez is elég magas szinten rontja az önbizalmam, főleg ismerkedés terén, mivel nem állíthatom be a hajam úgy, ahogy szeretném, póló nélkül sem nagyon szeretek lenni (pedig most jön a nyár...). Emellett néha kijönnek a makkomon is apró piros foltok miatta. Ami azért gáz, mert mindenkinek (még nekem is) valami csúnya nemi betegség jut róla eszembe, aztán mehet a magyarázkodás...
Kérdezem, hogy akinek van, az hogyan ismerkedik? Honnan szerez önbizalmat? Nem ítélnek el vagy néznek le a lányok miatta?
Nekem sebborheás dermatitisem van, hasonló tünetei vannak a fejbőrön, mint a pikkelysömörnek. Ismerkedés terén sosem okozott gondot. :) Ideig-óráig el tudom tüntetni .( friss hajmosás után kevesebb a plakk, gyulladás sem olyan feltűnő ) Ha pedig komolyabbra fordult a dolog, akkor nyíltan beszéltem erről . Sajnos én meg visszatérő gombával küzdök alul .( nem, nem a stressz miatt és a sok cukros kaja miatt… immunhiányos vagyok)
Erről is nyíltan beszélek az aktuális partnerrel. Sosem volt ebből gondom.( megfelelő védekezés és partner időszakos kezelése kell.)
Szerintem ne hátráltasson ez téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!